O nama

Dobrodošli u svet S.T.R. ATTICUS!

Naša priča počinje 10. aprila 2012. godine, sa vizijom da transformišemo vaše domove i poslovne prostore u oaze udobnosti i elegancije. Kao lideri u maloprodaji, ponosno nudimo širok spektar vrhunskih podnih obloga, kako za komercijalne, tako i za rezidencijalne prostore, uz dodatak pločastog i tapaciranog nameštaja, te ostalih artikala kućne galanterije.

U našem asortimanu možete pronaći sve što vam je potrebno kako biste opremili ili osvežili svoj dom ili poslovni prostor. Kroz godine, izgradili smo čvrste veze sa renomiranim domaćim brendovima poput Simpa, Dalas Companyja, Dodica i mnogih drugih, što garantuje kvalitet i pouzdanost naših proizvoda.

Naši zadovoljni kupci iz Vrnjačke Banje, Kruševca, Kraljeva, Smedereva, Požarevca, Beograda, Kragujevca i šire, svedoče o našem posvećenom pristupu i kvalitetu usluge koji pružamo.

Otvoreni smo za svaki vid dogovora i saradnje, jer nam je važno da vaše želje i potrebe budu ispunjene na najbolji mogući način. Bilo bi nam čast da uđemo i u vaš dom, stvarajući zajedno prostor u kojem ćete se osećati kao kod kuće.